Leverans

Leveranstid

Vi skickar varan från lagret inom 1-3 arbetsdagar till kunden.

Vi skickar och säljer varor till hela Sverige och våra leveranser tar under normala omständigheter mellan 1-3 arbetsdagar beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Beställningar på helger packas och skickas vanligtvis nästkommande arbetsdag.

Leveransdatum baseras på arbetsdagar och inkluderar alltså inte helger och helgdagar.

Ring alltid oss före beställning om ni vill säkerställa preliminärt leveransdatum. 

Observera att specialbeställningar kan ha en längre bearbetning och tillverkning tid

Om förseningar i leveransen skulle uppstå på grund av omständigheter utanför vår kontroll (Force Majeure) som t.ex. under en pågående global pandemi ansvarar vi ej för eventuella problem som leveranstiden skapat. 

Om du har frågor rörande leveranser skall du alltid kontakta oss via mail med ämnesraden ”Leverans” för att vi enkelt skall kunna svara så snabbt så möjligt.

Produkterna skickas direkt från vårt lager för att på så vis kunna erbjuda dig som kund de bästa möjliga priserna. Vi reserverar oss för att eventuella fel kan uppstå i logistiken samt eventuella förseningar. Genom att göra ett köp hos oss godkänner du samtliga utav de villkor som finns specificerade på denna webbplats. Vi råder därför er att kontakta oss i förväg om ni har frågor angående köp innan ni ingår ett köpeavtal. Vid eventuella reklamationer eller andra frågor skall du alltid kontakta oss via mail och ingen annanstans för att försäkra dig om att du får svar så snabbt som möjligt.

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund 200 kronor för uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad.

*Våra leveranstider är endast uppskattade och inte garanterade tider och kan därför variera beroende vart du bor i Sverige.

  

Mitt paket kan inte spåras, vad kan jag göra?

Efter att ha fått e-posten för bekräftelse på utskick av din leverans kan det ta upp till 5-7 arbetsdagar tills spårningskoden är aktiv. Om du fortfarande har problem, tveka inte att kontakta oss.